ROMANIA CU CEA MAI MARE DELEGATIE LA CAMPIONATUL BALCANIC DE TAEKWONDO WTF DIN BULGARIA

Romania a participat in perioada 23 – 25 Septembrie 2016 la a optisprezecea editie a Campionatului Balcanic de Taekwondo, desfasurat in acest an in orasul Dupnitsa din Bulgaria.

Delegatia Romaniei a fost cea mai numeroasa din istorie, intreg efectivul numarand nu mai putin de 107 delegati pentru cele doua zile de competitie. Evenimentul s-a dovedit a fi de bun augur Romaniei, sportivii Marcu Andreea, Musteata Liana, Luca Gabriel Vasile, Gheondea Denisa si Marin Bianca terminand categoriile lor fiecare pe cea mai inalta treapta, asadar obtinand aurul. Delegatia Romaniei a mai obtinut cinci medalii de argint si nu mai putin de 15 medalii de bronz.

Romania a avut o serie de reprezentanti si in segmentul dedicat probei de poomsae, organizatorii insa nepublicand pana la aceasta ora rezultatele oficiale. Acestea vor fi adaugate pe masura ce le vom primi. Putem insa cu siguranta sa remarcam faptul ca atat la probele de invididual, dublu sau triplu, dar mai ales la proba freestyle, sportivii romani au ridicat sala in picioare primind aplauze de la intreaga audienta, semn clar ca proba de Poomsae incepe sa prinda radacini si pe teritoriul tarii noastre.

Dorim sa felicitam intregul colectiv prezent, sportivilor ce au obtinut rezultate remarcabile si sa le uram succes mai departe, in competitiile nationale si internationale ramase din calendarul sportiv pentru acest sezon.