FORBAN, LOCUL IN CARE SE FORMEAZA CAMPIONII

Centrul de pregatire de la Predeal, al CSA Steaua a fost gazda ultimei etape de pregatire a sportivilor din Lotul National de Tineret, in perioada 22-30 Martie 2017.

Scopul pregatirii a fost acela de a stabili ultimele planuri tactice si aclimatiza sportivii componenti ai lotului cu cerintele de concurs.

Structura lotului de tineret ce urmeaza sa reprezinte Romania la Campionatul European Under 21 de la Sofia, in perioada 4-9 Aprilie, este:

Trifan Ovidiu, Simon Szabolcs, Roxana Ionescu, Vasile Gabriel Luca, David Muresan, Marcu Andreea, Serena Ivanov si Gherghina Andrei.

Conditiile deosebite oferite de centrul Forban privind cazarea, alimentatia si buna calitate a personalului ce deserveste, au contribuit la consolidarea pregatirii si obtinerea categoriilor de greutate planificate.

Alaturi de membrii lotului de tineret s-au pregatit si juniorii si cadetii mari ai sectiei de Taekwondo WTF a CSA Steaua Bucuresti, pe care-i asteapta la sfarsitul lunii Aprilie o competitie foarte importanta, anume WTF President’s Cup, eveniment clasificat G2.

Toti acestia au planuri mari si sunt convinsi ca efectele programului de pregatire si modelul oferit de domnul antrenor Apostol Constantin precum si de colegii lor mai mari sunt un bun motiv pentru obtinerea de noi performante.

Multumim conducerii CSA Steaua si a cadrelor din departamentele logistice pentru modul profesionist in care actioneaza pentru prestigiul armatei si reprezentarea Romaniei, cu scopul obtinerii victoriei.

Fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze fiii si fiicele neamului romanesc!