SOFIA OPEN 2017 – G1 CLASS

Sambata:

Prima zi de concurs pentru delegatia noastra, compusa din sportivi ce reprezinta grupele de varsta cadeti si juniori, a inceput promitator.

Sportivii Ion Razvan la -59kg si Simon Szabolcs la -63kg, ambii la categoria juniori au reusit pana la aceasta ora sa patrunda in optimile de finala. Prestatia lor este una plina de speranta iar gandurile lor sunt dintre cele mai pozitive.

Aceasta participare se inscrie in nevoile de etapa privind pregatirea unora dintre tinerii ce ne vor reprezenta in luna Aprilie la Campionatul European de Tineret (Under 21), competitie ce urmeaza a se desfasura la Atena.

Pentru seniori, ce vor lupta maine, nivelul ridicat al competitiei si prezenta unor sportivi de mare
valoare se constituie intr-o binevenita experienta in vederea participarii la Campionatul Mondial de Seniori ce se va desfasura intre 14 si 17 Iunie la Muju, in Coreea.

Deasemenea, seniorii nostri vor strange puncte valoroase in cadrul rankingului mondial WTF, puncte ce le vor asigura accesul catre competitiile de Grand Prix, atat de importante privind calificarea indirecta la urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020.

Duminica:

Mezina delegatiei de la aceasta competitie, Coman Gabriela, -36kg, componenta a echipei de juniori mici a obtinut locul 3. Preocuparile noastre raman constantein ceea ce priveste asigurarea resursei umane viitoare, iar performantele vorbesc si ne confirma eforturile.

Ivanov Serena, sportiva legitimata la CSA Steaua Bucuresti, a incheiat categoria juniori feminin -59kg ocupand locul 2, fiind invinsa cu mare dificultate in finala de sportiva Aleksandra Perisic, din Serbia in timp ce Ion Andrei Razvan, Simon Szabolcs si sportiva noastra de la juniori feminin -63kg, Foae Antonia, s-au oprit in sferturile de finala.