PREMIERA IN TAEKWONDO-UL ROMANESC

In urma hotararii Adunarii Generale 2017 a Federatiei Romane de Taekwondo WTF, la propunerea domnului presedinte Constantin Apostol, a luat fiinta Departamentul National de Poomsae (proba neolimpica a disciplinei).

In consecinta, coordonatorul acestui departament, domnul Tibichi Daniel si antrenorul principal Coldea Florin, au propus un program de activitati de pregatire si participare la competitii in cadrul calendarului national si al celui international. Astfel, asa cum s-au angajat atat presedintele federatiei cat si Consiliul Director, acesta a fost aprobat iar departamentul a primit sustinerea necesara.

In perioada 3-5 Mai, in cadrul Centrului National de Taekwondo a fost reunit Lotul National de Poomsae sub conducerea celor doi responsabili. Au fost facute ultimile verificari tehnico-metodice iar prin grija departamentului Dezvoltare/Promovare, sportivii au fost echipati cu traininguri personalizate in culorile Romaniei.

Astazi, in data de 5 Mai, acestia s-au imbarcat in aeronava companiei Tarom, cu destinatia Rhodos, Grecia, acolo unde in zilele de 7 si 8 Mai se va desfasura Campionatul European de Poomsae. Delegatia noastra este formata din domnii Tibichi si Coldea, precum si din sportivii: Augustin Fricatel, Horatiu Petrean, Daniel Marton, Nicoleta Putintica, Henrietta Nagy, Dumitru Dumbravu, Dragos Postolachi, Paula Alistar, Denisa Sandu, Malina Cozmescu, Andrei Gribincea si Ioana Dumbravu.

 

Ne indreptam gandurile cele mai bune catre ei si credem in sansa obtinerii de noi performante in numele si spre gloria Romaniei!

Bunul Dumnezeu sa le calauzeasca pasii!