DEMONSTRATIE DE TAEKWONDO LA BAZA SPORTIVA RATB

Acestea sunt cuvintele de ordine privind actiunile noastre.

Federatia Romana de Taekwondo WTF a organizat in data de 10 Iunie 2017, in incinta bazei sportive RATB o demonstratie dedicata prezentarii disciplinei noastre sportive. Activitatea s-a constituit intr-un bun motiv de lucru pentru lotul national, fiind folosit exclusiv echipament electronic de competitie, oferind astfel sportivilor nostri oportunitatea unei reevaluari inaintea deplasarii la Campionatul Mondial de Taekwondo din Coreea, ce urmeaza a se desfasura in perioada 24-29 Iunie.

Un numar impresionant de oameni, cu preponderenta tineri (potentiali sportivi) au intrat in contact cu aceasta disciplina sportiva olimpica, aratand interes fata de regulamente, tipul de echipament si alte aspecte tehnico-metodice. Activitatea a fost condusa de Racolta Vlad, ca reprezentant al federatiei si de directorul mazei sportive, domnul Nita Marius, fost mare campion la Taekwondo WTF.

Cu aceasta ocazie, a luat fiinta si sectia de Taekwondo WTF din cadrul Clubului Sportiv RATB, structura ce va fi condusa de catre domnul Nita. Avand in vedere potentialul bazei sportive si competenta antrenorului, speram ca aceasta noua structura sa contribuie la consolidarea bazei de selectie. 

Cu respect si consideratie fata de dumneavoastra,

Conducerea federatiei