GALATI OPEN, PRIMA EDITIE

Sincere aprecieri pentru implicarea directa in planul de dezvoltare al federatiei, prin introducerea in calendarul intern a unei noi competitii.

Denumirea aleasa, conform proiectului de stimulare a cresterii stimei de sine, a membrilor federatiei, propus de presedintele acesteia si aprobat de Adunarea Generala, onoreaza si obliga atat organizatorii cat si viitorii participanti la realizari comparabile cu realizarile marelui nostru domnitor.

Numarul mare de participanti si prestatia acestora inca de la prima editie, demonstreaza oportunitatea organizarii cat si prin buna prestatie sportiva, interesul sportivilor pentru cresterea experientei competitionale, ingredient esential al marii performante sportive.

Competitiile de Taekwondo WTF au si un rol socio-cultural, oferind tinerilor sportivi posibilitatea sa-si cunoasca tara, sa se intalneasca cu traditiile multimilenare si cu artefacte arheologice/monumente ce consfiintesc drumul parcurs de poporul roman in periplul sau existential. Ocazii care provoaca la cunoastere si intaresc apartenenta tinerilor la viata cetatii numite Romania!

Incepand cu anul viitor, competitia va avea un caracter international, dupa cum declara oficiali ai administratiei orasului si membrii clubului CSM Dunarea Galati.

Sincerele noastre aprecieri tuturor celor ce au promovat si sustinut organizarea acestei competitii sportive, Galati Open!