COOPERARE INTERNATIONALA SI PROGRES IN TAEKWONDO

Sportivii Badea Alexandru, Ursu Rafaell, Nita Matei, Bura Mihai, Rache Alexandra, Ignat Andreea si Popa Stefania, cu totii eligibili, canditati pentru compunerea lotului national de cadeti, condusi de catre domnul antrenor Moldovan Claudiu, sunt prezenti la un stagiu de pregatire in localitatea Bansko din Bulgaria.

In cadrul unui parteneriat solid si de viitor la care participa mai multe tari, initiat de catre presedintele Federatiei Romane de Taekwondo WTF, Apostol Constantin, sportivii nostri cadeti se antreneaza pe o perioada de 10 zile cu loturile altor 3 tari, Azerbaidjan, Ukraina si Bulgaria.

Atat sportivii romani cat si ceilalti, vor fi testati si masurati pe parcursul zilelor de pregatire, datele urmand a fi colectate si introduse in baza de date pentru o analiza comparativa. In urma cu o zi, s-a incheiat tabara tehnico-tematica de la Borsec, ocazie cu care, pe criterii de greutate, un alt contingent de sportivi eligibili s-a aflat in pregatire, cu obiective similare.

Datele colectate centralizat si utilizate ca atare, vor sta la baza selectiei si implicit a unor noi abordari tematice viitoare. Prin aceste proceduri ce au la baza metode specifice si eficiente, dorim sa avem o abordare specializata si transparenta privind selectia sportivilor la loturile nationale. Obiectivul suprem va ramane consecvent acelasi:

Victoria in numele si pentru prestigiul Romaniei!