CUPA HARSOVA LA TAEKWONDO WTF, EDITIA A XVI-A

Deja o competitie de referinta pentru calendarul national al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, Cupa Harsova, initiata cu multi ani in urma de presedintele federatiei, domnul Constantin Apostol, editia a XVI-a s-a desfasurat in acest weekend (09.09.2017) in localitatea Harsova.

Evenimentul a strans un numar de 14 cluburi sportive si circa 300 de sportivi, un numar record pentru aceasta competitie dar si o confirmare a nivelului ridicat atat al competitiei cat si a organizarii clubului gazda, Tae Keon Harsova. Noua generatie administrativa a clubului  dovedeste interes, pasiune si devotament aparte catre sustinerea acestui minunat sport, Taekwondo WTF.

Dorim sa multumim atat clubului Tae Keon cat si Primariei Orasului Harsova pentru eforturile depuse, ce au dus in mod direct la succesul acestei editii.

Marea castigatoare a fost Clubul Sportiv Real din Botosani, deja o prezenta obisnuita pe podiumul competitiilor de Taekwondo WTF din Romania, urmata de Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogalniceanu iar, pe a treia treapta a clasamentului, Clubul Sportiv Reactiv Bucuresti.