CAMPIONATUL MONDIAL DE TAEKWONDO PENTRU CADETI

A treia editie a Campionatului Mondial de Taekwondo WTF pentru Cadeti, urmeaza a se desfasura la Sharm-El Sheikh in Egipt, in perioada 24 – 27 August 2017.

Orasul aflat in nord-estul Egiptului are deja o traditie pentru a gazdui importante evenimente de taekwondo, precum a fost cazul si in anul 2011, acolo unde, la Campionatul Mondial de Taekwondo WTF dedicat juniorilor, fostul sportiv al Clubului Sportiv al Armatei, Steaua Bucuresti, Zsolt F. a obtinut medalia de bronz, una dintre cele mai importante reusite ale Romaniei la acest nivel.

Pentru acest an, Romania este reprezentata de o delegatie numeroasa, ce include domnul presedinte al Federatiei Romane de Taekwondo WTF, Constantin Apostol, domnii antrenori Muti Marius, Bigu Octavian si Nedelcu Razvan si sportivii Nita Matei, Guzga Teodor, Badea Alexandru, Ursu Rafaell, Bura Cristian si Toth Darius.

Intr-un regim constant de reusite notabile la acest eveniment, ne asteptam si din partea tinerilor sportivi angrenati, ca si in acest an sa depaseasca asteptarile celor de acasa si sa aduca bucurie familiei taekwondo-ului romanesc si mandrie tricolorului.

Hai Romania!