REFACEREA ACTIVA

“Tinerete fara batranete”, asa am traduce timpul liber petrecut de participantii la Stagiul Tehnic National 2017 organizat in statiunea turistica Eforie Sud.

Pentru a zidi la un important deziderat, precum cel de a dezvolta spiritul de echipa, am folosit dintre cele mai bune mijloace. Jocurile si activitatile dedicate lucrului in echipa. In acest format au petrecut o parte din timpul liber sportivii nostri. Au format echipe pe criterii de varsta fara a tine cont de echipa de la care provin si intr-un prielnic spirit de fair-play, au reusit sa se impuna pe rand, primind cu totii premii in diverse materiale. Nu au fost invinsi si invingatori, participantii fiind premiati cu fiecare ocazie.

Nu au facut deloc economie la veselie si glume, prinzand in acest lant spre deliciul lor si tehnicienii si parintii prezenti.

Festivitatea de premiere si petrecerea din ziua de sambata fiind momentul mult asteptat de catre toti participantii, ocazie pe care au fructificat-o din plin, imaginile inedite surprinse, vorbind de la sine.