COMPETITIA INTERNATIONALA G1 ISRAEL OPEN

Dupa cele doua zile de concurs incarcate ale consacratei competitii clasificata G1, Israel Open, avem un bilant pozitiv.

Sportivii juniori au obtinut doua performante notabile, dealtfel cu care si inchidem calendarul competitional international, Condrea Tudor a obtinut medalia de argint la categoria -59kg iar Bajan Nicoleta, medalia de bronz la categoria -49kg.

Drept urmare, cei doi sportivi, ce au promovat in acest an la lotul national de juniori, isi reconfirma parcursul performantelor si denota o buna selectie precum si sperante in continuare pentru viitor.

Sportivii Rotaru Andrei si Simon Szabolcs au facut deplasarea accidentati, dupa Cupa Romaniei de saptamana trecuta, iar meciurile grele desfasurate in cadrul acesteia i-au facut pe ambii sa se retraga in faza sferturilor de finala, suplimentat de atitudinea lipsita de fair-play a oponentilor, desi acestia au fost in repetate randuri sanctionati de arbitri.

Per ansamblu, participarea delegatiei CSA Steaua Bucuresti la acest concurs a adus atingerea obiectivelor generale, urmarite in continuare fiind prestigiul clubului si gloria Romaniei.