CSA STEAUA SUSTINE PERFORMANTA

Imediat dupa buna prestatie de la Cupa Romaniei, desfasurata in acest an la Brasov, acolo unde Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a urcat pe a doua treapta a podiumului la clasamentul general, o parte din efectivul de sportivi juniori si seniori, conform planificarii anuale, au reimpachetat echipamentul si au plecat catre Israel Open, competitie clasificata G1.

Acest concurs este unul foarte important pentru capitanul echipei, Rotaru Andrei si colegii lui, datorita perspectivei acumularii de noi puncte in rankingul WT. Prin aceste puncte se urmareste prezenta acestuia in prima grupa valorica a World Taekwondo, situatie ce i-ar permite accesul catre competitiile de Grand Prix.

De mentionat este ca media de varsta a sportivilor ce vor reprezenta Romania prin grija CSA Steaua la acest concurs este de 17 ani, fapt ce confirma perspectiva unei noi generatii de sportivi din categoria de varsta tineret, ce dau vigoare timpului ce va sa vina odata si cu speranta obiectivelor propuse.

Delegatia este formata din:

Rotaru Andrei la -68kg

Simon Szabolcs la -63kg

Gherghina Andrei la -74kg

Condrea Tudor la -59kg

Ivanov Serena la -63kg

Marcu Andreea la -57kg

si Bajan Nicoleta la -49kg

precum si domnul antrenor, Apostol Constantin.

Din ratiuni administrative, cele doua rezerve ce urmau sa debuteze la categoria de varsta juniori, Badea Alexandru si Ursu Rafaell, nu au mai efectuat deplasarea.

Toti acesti sportivi, alaturi de colegii lor de club sau in cadrul loturilor nationale, au devenit emblematici prin disciplina, coeziune si bunele rezultate obtinute, dintre care unele de exceptie. Prin acest articol, dorim sa le transmitem particulara aclamatie militara;

Ura! Ura! Ura!

Hai Romania!