SFARSIT DE AN COMPETITIONAL EXCEPTIONAL LA BOLINTIN-VALE CU OCAZIA EDITIEI A 7-A A GEDOTEAM OPEN

Asa cum ne-ai obisnuit deja de ani buni de zile, Clubul Sportiv Taerobik Gedoteam si autoritatile locale din Bolintin-Vale au gazduit o competitie de exceptie, plina de cadouri, surprize, momente artistice, competitie la nivel inalt si voie buna intre sustinatorii celor prezenti.

Gedoteam Open 2017 a fost o competitie internationala, fiind prezenti sportivi, tehnicieni, oficiali si arbitri din Romania, Moldova si Bulgaria. Numarul delegatiilor a fost de 22 cu mai bine de 350 de sportivi angrenati in toate cele trei probe desfasurate, kyorugi, speedkick si poomsae.

Competitia a fost foarte stransa iar marele castigator a fost pana la urma Clubul Sportiv Real din Botosani, care a obtinut locul 1 cu un punctaj total de 91 de puncte, la numai un singur punct distanta de ocupantul locului secund, Clubul Sportiv Brilliant. Podiumul a fost completat de ACS Lifestyle Bucuresti care la randul lor au avut o prezenta numeroasa nu doar la Bolintin ci si pe intrag parcursul anului, la evenimentele din calendarul national.

Corpul de arbitri a dat inca o data dovata de profesionalism si eficienta, reusind sa se organizeze si sa desfasoare un numar record de meciuri intr-un timp restrans, astfel ca intreaga desfasurare nu s-a prelungit prea tarziu in zi. Motiv pentru care dorim sa salutam inca o data eforturile acestor tineri care, competitie de competitie, sustin desfasurarea programului cu fair-play si devotament.

Ne bucuram de popularitatea de care da dovada inca o data acest eveniment si speram sa ne vedem sanatosi cu totii si anul viitor la competitiile si evenimentele familiei taekwondo-ului romanesc.