CAMPIONATUL BALCANIC DE TAEKWONDO 2018

Dupa o pauza de opt ani, Campionatul Balcanic de Taekwondo WT se intoarce in Romania.

Uniunea Balcanica de Taekwondo impreuna cu Federatia Romana de Taekwondo WT au colaborat cu succes si de aceasta data pentru a aduce la Bucuresti, intre 14 si 16 Septembrie, nu mai putin de 600 de participanti si mai bine de 50 de oficiali din toate tarile balcanice. Sportivi din Romania, Serbia, Slovenia, Bulgaria precum si alte tari cu rezultate si traditie in taekwondo se vor intrece pentru medaliile balcanice la probele Kyorugi si Poomsae, pentru prima data la ambele clase de performanta A si B.

Evenimentul se va desfasura in cadrul Complexului Sportiv National “Sala Polivalenta” situat in Calea Piscului Nr. 10, Sector 4, Bucuresti (Parcul Tineretului) incepand cu vineri, 14 Septembrie si va putea fi vazut prin live stream pe canalul de YouTube al Federatiei Romane de Taekwondo WT si prin pagina oficiala www.taekwondowtf.ro.

Va asteptam cu drag la acest prestigios eveniment la care Romania s-a bucurat intotdeauna de rezultate impresionante, nu de putine ori chiar in fata unor performeri de clasa olimpica ai tarilor vecine.