TROFEUL TRANSILVANIA 2018

Competitia s-a desfasurat in data de 1 Septembrie, fiind organizata in premiere in Sala Polivalenta “Horia Demian” din orasul Cluj Napoca.

Au fost prezenti un numar de circa 200 de sportivi, acestia intrecandu-se in cadrul probei de Kyorugi, Clasa A si Clasa B pentru grupele de varsta copii, cadeti, juniori mici si juniori. Odata ajunsi in sala, lasam in urma oameni si fapte ce au marcat negativ istoria taekwondo-ului si a acestui edificiu sportiv si ne regasim patrunsi de un placut deja-vu. Purtati de memoria acestei sali sportive in care de-a lungul anilor au fost organizate mai multe competitii de specialitate, momente ce ne amintesc cu rigoare si emotie de pasii primordiali ai disciplinei noastre sportive.

Sportivii s-au pregatit, ca intotdeauna si au repurtat victorii sau au esuat dupa nivelul de implicare si gradul de pastrare al formei sportive. Am urmarit si inregistrat actiuni si lovituri de exceptie incheiate cu rezultate de K.O., de retinut fiind meciul sportivilor de la categoria de greutate 59kg.

Partenerul federatiei noastre pentru acest eveniment sportiv ce isi croieste loc in calendarul intern anual, este clubul sportiv Somesul 2010 Apahida. Structura sportiva este animata de catre domnul Ovidiu Buiga, ce se dovedeste a fi un temerar, oferind celor doi frumosi copii, Maria si Paul, implicati activ in viata clubului prin prezenta la competitiile interne si internationale, ocazii cu care mijesc zorii unor frumoase cariere sportive. Clujul, oras cu un bogat caracter multi-etnic, s-a aratat a fi prietenos, fiind insufletit de diverse activitati atractive pentru tineri. Toate acestea, ne-au motivat sa revenim la urmatoarea editie.