SOFIA OPEN 2019

Sportivii juniori au obtinut 6 medalii in prima zi de competitie si locul 3 in clasamentul pe echipe la aceasta grupa de varsta.

Chiar daca nu au reusit sa se refaca in totalitate, la numai doua saptamani de la competitia regina a tarii noastre, Campionatul National de Taekwondo WT 2019, sportivii Lotului National au impachetat in graba bagajele pentru o noua incursiune in performanta.

Inscrierea competitiei Sofia Open, clasificata G1, in calendarul international al federatiei face parte pe de-o parte din strategia colectivului tehnic privind formarea lotului pentru participarea la Campionatul Mondial de la Manchester ce urmeaza a se desfasura intre 14 si 19 Mai 2019. Totodata, din planul de verificare si acumulare a unor noi cunostinte si experienta competitionala pentru cadeti si juniori, ce vor reprezenta tara noastra la Campionatul Mondial de Cadeti din Tashkent, in luna August si la Campionatul European Under21 din Suedia, din luna Septembrie.

Delegatia Romaniei a fost formata din 20 de sportivi iar performantele obtinute sunt urmatoarele:

  • Musteata Liana, -55Kg, Locul 1
  • Orban Vlad, -61Kg, Locul 1
  • Bindea Luiza, -46Kg, Locul 2
  • Mocanu Andreea, -68Kg, Locul 3
  • Bura George, -63Kg, Locul 3
  • Ursu Rafaell, -73Kg, Locul 3

Pentru a doua zi de concurs, avem inscrisi in competitie 4 seniori, de la care asteptam deasemenea noi performante.

Le multumim sustinatorilor si suporterilor disciplinei noastre sportive olimpice, pentru incredere.

In ziua sarbatorii Floriilor, sportivii si tehnicienii Lotului National va doresc o zi binecuvantata, alaturi de toti cei dragi.