2019 KOREAN AMBASSADOR’S CUP WORLD TAEKWONDO CHAMPIONSHIP

Cu ocazia participarii la etapa finala a competitiei Korean Ambassador’s Cup, in perioada 11-12 Noiembrie 2019, desfasurata in orasul Seoul din Coreea de Sud, doi dintre cei mai titrati sportivi romani la proba de Poomsae au obtinut noi performante internationale.

Khansari Romina – medalie de Aur
Fricatel Augustin – medalie de Argint

In aceasta etapa finala a competitiei au fost prezenti 144 de sportivi din 44 de tari. Delegatia Romaniei a fost condusa de domnul antrenor Tibichi Daniel, coordonator al departamentului de specialitate din cadrul Federatiei Romane de Taekwondo WT.

Apreciem performanta atat prin prisma altruismului si a eforturilor personale ale sportivilor si a antrenorului cat si prin cea a increderii si sustinerii venite din partea presedintelui federatiei, domnul Constantin Apostol. Aceste aspecte s-au constituit intr-o reteta de succes a cresterii stimei de sine a tinerilor nostri sportivi, conditie esentiala pentru o evolutie cu sanse in cadrul acestei probe tehnice.

Intregul proces de pregatire a sportivilor a fost foarte exigent si continuu iar selectia a fost facuta transparent, cu ocazia fazei preliminare din cadrul competitiei Cupa Ambasadorului Coreei, actiune gazduita si organizata cu succes de Federatia Romana de Taekwondo WT cu ocazia Stagiului Tehnic National 2019.

Nu in ultimul rand, ne dorim sa felicitam efortul colectiv al echipei de specialisti ai departamentului de Poomsae, reprezentat de Tibichi Daniel, Coldea Florin, Deak Ferenc, Bigu Octavian, Zinveliu Denisa, Bajko Erika si Dumbravu Ioana. Acestia au asigurat promovarea si dezvoltarea probei intr-un climat tehnic si organizatoric, ceea ce a condus la aceste binemeritate performante.