CALENDARUL NATIONAL DE EVENIMENTE PENTRU ANUL 2020

In cadrul Adunarii Generale a Federatiei Romane de Taekwondo WT pentru anul 2019, a fost stabilit calendarul national de evenimente pentru anul 2020.

Sezonul competitional va incepe in acest an in data de 29 Februarie la Bucuresti, acolo unde va avea loc Cupa Lifestyle, urmata de Ilyo Open in data de 14 Martie la Bistrita si Campionatul National de Taekwondo WT (pentru toate categoriile de varsta) intre 25 si 26 Aprilie la Sebes.

Actiunea se muta apoi la Targu Mures unde va avea loc Cupa Tornado in data de 23 Mai iar o saptamana mai tarziu va avea loc prima editie a competitiei “Generatia 24” dedicata copiilor si cadetilor, la Eforie Sud, desfasurata intre 31 Mai si 1 Iunie.

Cupa Hwarang si Campionatul National de Poomsae preiau mai apoi “stafeta”, ambele fiind din nou gazduite de Odorheiu Secuiesc in data de 27 Iunie.

Eforie Sud devine din nou gazda Stagiului Tehnic National ce se va desfasura intre 26 Iulie si 3 August, seminar in cadrul caruia vor fi organizate atat Campionatul National de Tineret dar si Ambassador’s Cup (la proba de Poomsae).

Circuitul national se reia apoi la Harsova, unde, in data de 29 August va avea loc Cupa Harsova si se muta ulterior la Slatina pentru Oltenia Open, in data de 12 Septembrie.

Cluj-Napoca este urmatoarea destinatie, acolo unde va avea loc Cupa Transilvania in data de 10 Octombrie, iar mai apoi Iasi-ul devine temporar “capitala Taekwondo-ului” si va gazdui atat Cupa Iasi dar si Cupa Romaniei la Taekwondo, intre 6 si 7 Noiembrie.

Ultimul eveniment din an va avea loc in Giurgiu la Bolintin-Vale, unde vom avea parte de un nou “episod” al competitiei internationale Gedoteam Open, de data aceasta avand loc pe 5 Decembrie.

Calendarul national ramane deschis pentru noi evenimente, asadar va vom tine la curent in functie de schimbari. Puteti consulta oricand pagina dedicata calendarului, aici.

Va dorim un sezon competitional excelent si vom reveni in scurt timp cu informatii despre circuitul international la care vor lua parte atat Lotul National de Taekwondo cat si cluburile sportive in acest an olimpic.