COEZIUNE, FRATERNITATE

In plina pandemie s-a primit o veste cutremuratoare: 

Un tanar sportiv practicant de Taekwondo WT de la Clubul Ssilum din Tg. Ocna, cu perspectiva de a fi introdus in Lotul National al Romaniei in categoria sa de varsta, a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare care i-a stopat continuarea pregatirilor pe linie sportiva si scolara.

La semnalul lansat de inimosul antrenor al clubului Dl. Silochi Florin, un numar insemnat de colegi, prieteni, adversari de pe suprafata de lupta, admiratori ai acestei frumoase discipline sportive, au venit in sprijinul acestui tanar, prin donatii financiare.

O mare parte au transmis direct familiei tanarului sportiv Unguru Bogdan fonduri financiare care sa ajute la suportarea cheltuielilor financiare pentru tratamentul medical.

In paralel, Federatia Romana de Taekwondo WT a transmis o suma colectata de la alte cluburi cat si din venituri proprii, care a fost transmisa, deasemenea, familiei tanarului sportiv. 

Ne permitem pe aceasta cale sa-i mentionam si sa le multumim tuturor celor implicati in acest gest umanitar, direct sau prin intermediul federatiei:

Borsa Adriana
Bisocianu Dumitru
Coldea Florin Cristian
Cordos Rares Calin
Costea Aurelian
Dogari Nicolae
Marton Mihut
Maria Berta
Morutan Ionut Bogdan
Mihai Sorin
Narcis Serban
Petrean Lucia Andromeda
Telu Zoltner Andreea
Zamfir Dana Nicoleta

Colectivul Federatiei Romane de Taekwondo WT