SPORTIVII DE TAEKWONDO, CAMPIONI PRIN SPORT, IN VIATA SI PROFESIE

Draga Ionut, primeste salutul intregii noastre comunitati sportive, alaturi de aprecierile antrenorului si colegilor tai de generatie. Iti uram mult succes in tot ce ti-ai propus si te asiguram de tot sprijinul nostru. FELICITARI!

Iubitorii nobilei noastre discipline sportive olimpice au un nou motiv de bucurie. Colegul si prietenul nostru Popa Ionut, sportiv si instructor de specialitate, politist activ intr-o unitate de elita a Politiei Romane, urmare a unor aprecieri si evaluari sportive din partea esaloanelor superioare ale Ministerului de Interne, a fost promovat la conducerea clubului Dinamo.

Conform vechilor cutume, implinirea visului unei generatii de sportivi sta in numarul medaliilor si culoare lor, ce se urmareste permanent a fi pe cat posibil, din cea mai stralucitoare. Insa, asta nu este totul, dupa cum o spune presedintele federatiei si fondatorul acestei discipline sportive in Romania, domnul Constantin Apostol, Maestru International 7 DAN.

Astfel, practicarea Taekwondo WT este un periplu initiatic sportiv, cu cvarii accente ale universului formativ-volitiv, ce contribuie pronuntat la revelarea si dezvoltarea resurselor intelectuale, emotionale si sociale ale fiecarui practicant, cu scopul de a contribui activ in evolutia si specializarea acestora, printr-o metodologie specifica.

Toate acestea, au scopul de a favoriza achizitia unor competente personale calitative si cantitative de exceptie, preocupare principala ce sta la baza intregului plan de actiuni si activitati ale federatiei si cluburilor sportive membre. De aceea, in pofida faptului ca suntem o disciplina sportiva olimpica tanara, am reusit inr ezonanta cu obiectivele federatiei sa obtinem, constant, rezultate sportive foarte bune atat de nivel european cat si mondial, alaturi de notabile performante scolare, universitare si profesionale.

Drept urmare, aratam ca programele federatiei noastre consoneaza cu un deziderat superior si de nestramutat.

Sportivii de Taekwondo, campioni prin sport in viata si profesie. Acestia, cu totii, se constituie intr-o resursa cetateneasca activa si de nadejde, vesnici aparatori ai realizarilor si viitoarelor aspiratii ale natiunii romane.

Bunul Dumnezeu, sa binecuvanteze fiii si fiicele neamului romanesc si asa sa ne ajute noa tuturor!