PROVOCARE EDUCATIONALA – Preventie Covid-19

Preocuparile noastre se indreapta catre intreaga comunitate sportiva, iar cu gandurile cele mai bune catre cei mai mici, ce in aceste momente au nevoie de a intelege aspecte importante ale masurilor sanitare publice.

In consecinta, provocam sportivii cu varste intre 8 (impliniti) si 9 ani (neimpliniti) la data comunicarii raspunsului la CONCURS, sa ne raspunda la intrebarea: “Stie cineva daca trebuie sa porti masca in aer liber, daca esti membru al aceleiasi familii?”.

Vom premia primii zece sportivi in ordinea notelor acordate. Rugam ca participantii sa fie incurajati de parinti sa raspunda cat mai elaborat cu vocabularul propriu si amprenta scrisului personala.

Procedura de eligibilitate pentru raspuns este fotografierea raspunsului scris de catre sportiv pe o coala de hartie A4 si transmiterea acesteia prin aplicatia WhatsApp la numarul 0760.674.918, in perioada 01-07 Oct. 2020.

Fotografia trebuie sa fie insotita de datele sportivului (nume, prenume, data nasterii, fotografia personala bust, denumirea clubului la care este legitimat).

Prin inscrierea in acest concurs, parintii sportivilor isi exprima acordul folosirii si publicarii raspunsurilor primite, in scopul promovarii imaginii practiantilor de Taekwondo WT, a cluburilor sportive membre si a Federatie Romane de Taekwondo WT.

PREMIUL acordat pentru acest CONCURS consta intr-o pereche de incaltaminte sport specifica Taekwondo WT.