DE UNDE VENIM SI INCOTRO NE INDREPTAM?

Un ESEU care sa cuprinda minimum patru pagini, la alegere, aspecte esentiale ale vietii unor mari conducatori (Dromichete, Burebista, Decebal, Traian, Galerius, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Tepes, Constantin Brancoveanu, Alexandru Ioan Cuza), iar totodata, sa dezvoltati cu privire la una dintre cele mai importante actiuni militare intreprinse, precum si:

  • contributia conducatorilor mentionati la infaptuirea dezideratolor privind unitatea administrativ-teritoriala a populatiei palesga-traco-daco-romana.
  • date privind spatiul ocupat de aceasta populatie incepand cu anul 500 i.h.
  • dezvoltarea unui episod determinant pentru aceasta cauza mentionat de istorie pentru fiecare dintre conducatorii amintiti.
  • date privind personalitatea acestor conducatori si cum au influentat acestia evolutia geo-politica a spatiului balcanic si a centrului Europei.

Preocuparile noastre se indreapta catre intreaga comunitate sportiva, iar cu gandurile cele mai bune, cu ocazia acestui nou CONCURS, catre cei in debutul constructiei personalitatii proprii, ce in aceasta etapa a vietii, au nevoie sa cunoasca, sa inteleaga si sa deprinda tainele conoasterii.

In consecinta, provocam sportivii cu varste intre 12 (impliniti) si 15 ani (neimpliniti) la data comunicarii raspunsului la CONCURS, sa formuleze un ESEU cu tema: “DE UNDE VENIM SI INCOTRO NE INDREPTAM?”.

Vom premia primii cinci sportivi in ordinea notelor acordate. Rugam ca participantii sa fie incurajati de parinti sa raspunda cat mai elaborat cu vocabularul propriu si amprenta scrisului personala.

Procedura de eligibilitate pentru raspuns este fotografierea raspunsului scris de catre sportiv pe coli de hartie A4 si transmiterea acestora prin aplicatia WhatsApp la numarul 0760.674.918, in perioada 08-15 Oct. 2020.

Fotografiile trebuie sa fie insotite de datele sportivului (nume, prenume, data nasterii, fotografia personala bust, denumirea clubului la care este legitimat).

Prin inscrierea in acest concurs, parintii sportivilor isi exprima acordul folosirii si publicarii raspunsurilor primite, in scopul promovarii imaginii practiantilor de Taekwondo WT, a cluburilor sportive membre si a Federatie Romane de Taekwondo WT.

PREMIUL acordat pentru acest CONCURS consta intr-un DOBOK marca KWON specific Taekwondo WT.