ROMANIA la Jocurile Olimpice de vara

ROMANIA la Jocurile Olimpice de vara

PROVOCARE EDUCATIONALA: Un ESEU care sa cuprinda date si aspecte importante ale participarii delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de vara organizate in perioada 1972 – 2016:

  • date privind numarul total de medalii castigate si distribuirea lor pe discipline sportive, conform locurilor ocupate;
  • dezvoltarea unui episod determinant ce a marcat pozitiv prezenta Romaniei la Jocurile Olimpice, la alegere;

Preocuparile noastre se indreapta catre intreaga comunitate sportiva, iar cu gandurile cele mai bune, cu ocazia unei noi PROVOCARI EDUCATIONALE, catre cei in debutul constructiei personalitatii proprii, ce in aceasta etapa a vietii, au nevoie sa cunoasca, sa inteleaga si sa deprinda tainele conoasterii.

In consecinta, provocam sportivii cu varste intre 16 (impliniti) si 18 ani (neimpliniti) la data comunicarii raspunsului, sa formuleze un ESEU cu tema: “ROMANIA la Jocurile Olimpice de vara organizate in perioada 1972-2016.

Vom premia din veniturile proprii ale Federatiei Romane de Taekwondo WT, primii cinci sportivi in ordinea notelor acordate. Rugam ca participantii sa fie incurajati de parinti sa raspunda cat mai elaborat cu vocabularul propriu si amprenta scrisului personala.

Procedura de eligibilitate pentru raspuns este fotografierea raspunsului scris de catre sportiv pe coli de hartie A4 si transmiterea acestora prin aplicatia WhatsApp la numarul 0760.674.918, in perioada 25-30 Oct. 2020.

Fotografiile trebuie sa fie insotite de datele sportivului (nume, prenume, data nasterii, fotografia personala bust, denumirea clubului la care este legitimat).

Prin inscrierea in aceasta PROVOCARE EDUCATIONALA, parintii sportivilor isi exprima acordul folosirii si publicarii raspunsurilor primite, in scopul promovarii imaginii practiantilor de Taekwondo WT, a cluburilor sportive membre si a Federatie Romane de Taekwondo WT.

PREMIUL acordat: 200 RON / pentru fiecare dintre castigatori.

Dupa comunicarea rezultatelor, pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii trebuie sa ne comunice contul IBAN personal (printr-un extras de cont din care sa reiasa titularul de cont).