CODUL ANTI-DOPING LA ZI

Catre,
Structurile Sportive membre ale F.R.Tkd WT

In atentia: managerilor de club sportiv, antrenorilor, instructorilor, arbitrilor, sportivilor.

Federatia noastra a fost un permanent si activ sustinator al programelor nationale si internationale ANTI-DOPING.

De aceea venim in intampinarea tuturor celor implicati in activitatea sportiva cu materialul anexat prezentei ce prezinta la zi Lista substantelor si procedurilor interzise, a Codului WADA si alte aspecte de interes din domeniu.

Conducerea federatiei prin persoana desemnata Apostol Constantin a propus in structura calendarului anual si organizat in consecinta cu ocazia Stagiului National de vara, a Seminarilor de pregatire continua si cu ocazia cursurilor dedicate initieri, calificarii si specializarii instructorilor si arbitrilor, module dedicate acestei problematici scapate aproape de sub controlul autoritatiilor.

Scopul nostru constant a fost de a disemina informatii cat mai complete si actuale despre pericolul ce se ascunde in spatele consumului si traficului de substante anabolizante si/sau a procedurilor medicale interzise. Prin acesta constientizarea efectelor adverse si ireversibile in cazul ambelor sexe, dar si a inselatoarei starii de confort fata de performantele obtinute in aceste conditii.

Va recomandam o completa lectura a materialelor anexate, sub specificul observatiei “necunoasterea legii, nu te exonereaza de raspundere”.

Lectura placuta!