BRAVE FIGHTER CUP

In ziua de 30 MAI 2021, PRESIDENT RESORT HOTEL MOLDOVA din orasul CHISINAU – Republica MOLDOVA, a fost gazda CAMPIONATUL DESCHIS INTERNATIONAL, Editia a II «BRAVE FIGHTER CUP» de TAEKWONDO WT, competitie ce sa adresat sportivilor PICII, COPII, CADETI, JUNIORI SI SENIORI.

Romania  a fost reprezentata la acest concurs de catre o delegatie de 16 sportivi legitimati ai C.S. Shim Jang – IASI, condusi de catre instructorii Nicu TANASA si Marius ROMAN. Sportivi nostri au avut o prestatie foarte buna, unii dintre acestia debutand cu acesta ocazie intr-o competitie internationala.

Performantele realizate de catre sportivi sunt urmatoarele:

  1. Croitoru Ștefania – loc I, juniori cl. A, Feminin – 68 Kg,
  2. Roman Cosmin – loc III, seniori cl. A, Masculin – 80 Kg.
  3. Stirbu Nicolae – loc I, cadeți cl. B, Masculin – 53 Kg.
  4. Zamfir Dragons – loc II, cadeți cl. B, Masculin – 53 Kg.
  5. Bulancea Ayan Andrei – loc III, copii cl. B, Masculin – 28 Kg.
  6. Chirica Andrei Daniel – loc III, juniori cl. B, Masculin – 59 Kg.
  7. Chirica Alexandru – loc III, juniori cl. B, Masculin – 78 Kg.

Salutam tehnicieni clubului Shim Jang si felicitam sportivi pentru rezultatele obtinute.

Prin acesta prima actiune de participare se materializeaza si proiectul transfrontalier “ACOLO UNDE SE VORBESTE LIMBA ROMANA, ESTE ROMANIA”, aprobat cu aplauze de catre membrii Adunarii generale a federatiei noastre, proiect propus de catre presedintele federatiei Constantin APOSTOL si Secretarul general Grigorescu GHEORGHE, ce are in vederea intarirea relatiilor prin sport, cu membrii comunitatiilor de romani ce traiesc in tarile vecine Romaniei, dar si a marilor comunitatii de romani formate in alte tarii europene.

Transmitem alaturat si multumirile noastre organizatorilor pentru invitatie si salutam fratii de peste Prut, pentru dovada de romanitate marturisita prin frumosul grai moldovenesc si consecventa in unitate ce da  vigoare activitatiilor noastre comune.

F.R.Tkd WT