Seminarul National de HAIDONG GUMDO 2021

Actiune de spirit ce îsi propune ca prin intermediul acestei discipline marțiale, de sorginte koreană, să întărească autocontrolul prin atingerea unor obiective personale tangibile.

Într-un format lărgit și eficient, tineri și adulți, au reușit să redea o parte din demnitatea și vigoarea de altă dată a ancestorilor nostri în periplul istoric cunoscut precum palesgo-traco-geto-dacă-romanică.

Astfel, incinta Sălii Polivalente din București, în perioada 17-20 IUNIE 2021, a găzduit procesul de antrenament și evaluare, a celor peste 120 de participanții la acest important Seminar.
De la ineditul metodei de respirație introductivă în procedura de concentrare de tip Mindset și până la utilizarea celor două tipuri de sabie (cea de burete Kahn-Gum și cea de lemn Mok-Gum), întregul program organizat pentru aceste trei zile, a fost bucuria de a coopera, dând sens noțiuni de împreună.

Maestrul internațional Constantin Apostol fondator și promotor al acestei discipline de Arte Marțiale a exemplificat în manieră practică și făcut expuneri privind importanța aprofundării normelor de etică și protocol, de care practicanții trebuie să uziteze în permanență atunci cănd se află în situația de a transporta și/sau utiliza în procesul de antrenament sau competiție mijloacele didactice precum (sabia de burete, sabia de lemn, sabia neascuțită și sabia ascuțită).

…. mai multe detalii si fotografii pe: haidong-gumdo.ro