Un final de an fabulos



Prin implicarea conducerii federației în păstrarea angajamentului de a favoriza constante achiziții ale sportivilor noștri în proximitatea unor valoroși sportivi, cu dezideratul apropierii de podiumul continental, mondial și olimpic, suntem prezenți concomitent în două zone fierbinți a disciplinei noastre sportive Taekwondo WT.

Astfel, printr-un managent eficient sa reușit consolidarea veniturilor proprii, iar gestionarea eficienta a stat la baza construcției a doua delegații sportive formate din juniori și seniori conduse fiecare de câte doi tehnicieni si doi arbitri.

Pentru proba olimpică de kyorugi echipa numără 18 sportivi din care 11 băieți și 7 fete (7 seniori și 8 juniori, 3 cadeți).

Cu toți vor debuta să lupte din ziua de 24.11.2023 în cadrul competitiei CUPA BALKANICĂ clasă G1, iar în continuare până în data de 27.11.2023 sportivi vor lupta în competiția BALKAN TAEKWONDO CHAMPIONSHIP 2023, ambele evenimente sunt organizate în orașul Sarajevo capitala republicii Bosnia Herzegovina.

Echipa de POOMSAE- proba neolimpică constituită dintr-un număr de 7 sportivi, 1 antrenor și 1 arbitru internațional, a lua startul astăzi 24.11.2023 cu proba individuală de Cadeți. Sportivi noștri vor avea de concurat în celelalte clase ale competiției până în data de 26,11.2023. Competiția se desfășoară în orașul Innsbruck-Austria.

Urăm succes sportivilor noștri și așteptăm vremuri mai bune pentru sportul românesc.

Vă vom ține la curent cu rezultatele celor două competiții.

HAI ROMÂNIA! 🇷🇴