CAMPIONATUL EUROPEAN DE POOMSAE, 2011

In urma interesului manifestat de catre tehnicienii federatiei privind activitatea desfasurata in plan international, respectiv activitatea de Poomsae, s-a hotarat participarea la Campionatul European de Poomsae ce a avut loc in perioada 21 – 22 Mai, in localitatea Genova, Italia.

Delegatia Romaniei a fost formata din sportivii: Balan Gheorghe Cristian la categoria Master 1, Pavelescu Florin (membru al Lotului National Militar) la categoria Seniori 1 si Micu Mihaela la categoria Juniori. Conducatorul delegatiei a fost Matei Georgeta, Antrenor, 2 DAN.

Aflandu-ne la a doua participare in cadrul unei competitii internationale de Poomsae, prestatia delegatiei noastre a fost una laudabila, sportiva Mihaela Micu fiind sustinuta la scena deschisa, cu aplauze de incurajare de intreaga audienta.

Dupa cum este cunoscut, intentia federatiei de a creste interesul sportivilor pentru aceasta latura a taekwondoului se manifesta din ce in ce mai intens in plan national, ceea ce speram noi, sa conduca la o participare mai mare in cadrul selectiilor pentru competitiile internationale, precizand ca singurul sportiv prezent la convocarea de selectie a fost sportiva Micu Mihaela, care a si fost selectionata si a participat la acest eveniment.

Calatoria delegatiei si intreaga activitate de participare, s-au desfasurat fara evenimente deosebite sau accidentari. Recomandam antrenorilor interesati sa participe cu sportivii la activitatile tematice de poomsae, sa accentueze in cadrul examenelor de GUP, pe aceasta specializare si sa-si continue propria perfectionare astfel incat pe viitor, sa putem aspira la obtinerea unei performante.