MEMORIALUL SORIN IONUT CONSTANTINESCU

De ziua ta, Sorin Ionut Constantinescu.

Intr-un climat plin de incarcatura emotionala dat de tragedia trecerii la orientul etern a unuia dintre cei ce si-au onorat parintii si comunitatea prin modul in care si-a trait putinii ani de viata, s-au intalnit un numar de 87 de sportivi pentru a comemora si pastra vie amintirea fostului coleg. Tinerii sportivi prezenti printr-un recital al miscarilor specifice, abordate cu stangacie dar mult stoicism au smuls lacrimi tuturor parintilor prezenti.

Energia cu care copii au luptat si s-au jucat impreuna, a devenit un real portal, deschis catre toate lumile, prin care cu siguranta a patruns si scanteia de lumina pe care cei prezenti au dorit sa o transmita calauzitor celui ce nu se mai afla printre noi.

Asa cum ne-au obisnuit gazdele, cu ocazia concursului sportiv „Memorialul Sorin Ionut Constantinescu” sportivii si insotitorii acestora s-au bucurat de o atentie deosebita, conditiile de desfasurare a competitiei si petrecerea timpului liber fiind remarcabil de bune.

Clubul Sportiv Oltenia Slatina, prin Antrenorii sai, Costea Aurelian si Costea Melania, alaturi de parintii regretatului sportiv, au organizat cea de-a IX-a editie in ziua in care Sorin ar fi implinit varsta de 28 de ani onorandu-i astfel memoria in amintirea personalitatii sale, dobandite prin practicarea Disciplinei Sportive Olimpice Taekwondo WTF, acesta participand efectiv si afectiv la promovarea idealurilor morale si sportive.

Tinerii sportivi prezenti si insotitorii acestora au avut ocazia sa se intalneasca cu amintirea unuia dintre fostii sportivi ce prin grija parintilor, a profesorilor si a antrenorilor, a devenit un real exemplu, ramanand si astazi un model pentru generatiile ce se succed perpetuu in periplul sportiv.

„VIE AMINTIRE”

Federatia Romana de Taekwondo WTF