CAMPIONATUL MONDIAL DE TAEKWONDO WTF JUNIORI DE LA SHARM-EL SHEIKH

“SPERANTA MOARE INTOTDEAUNA ULTIMA’

Sub aceasta deviza, au crescut si s-au pregatit tinerii nostri sportivi ce reprezinta Romania la Campionatul Mondial de Taekwondo WTF Juniori ce se desfasoara in aceasta perioada (04-09 Aprilie 2012) in localitatea Sharm El Sheik din Egipt.

Cum fiecare fruct este rodul unui pom sanatos si acest rezultat, Locul al III-lea, medalia de bronz obtinut de catre sportivul Feher Zsolt Joszef la categoria de greutate -73 kg, este consecinta unei selectii atente, stiintifice, suprapusa pe un program adecvat, continuu si personalizat. Toate acestea au condus evident la obtinerea unui biotip conform cu cerintele internationale de concurs specific acestei discipline sportive olimpice, atingand astfel premizele dictonului olimpic “MENS SANA, IN CORPORE SANO”.

Cum fiecare rod are vremea lui si acest rezultat vine dupa ani de inteleapta staruinta, in constructia unei formule de selectie si metodica de pregatire adecvata profilului biologic si intelectual al tinerilor din tara noastra. Credem ca rezultate si mai bune nu vor intarzia sa apara.

Multumim familiei sportivului Feher Zsolt J. pentru increderea acordata conducerii federatiei si in mod special Antrenorului coordonator Constantin Apostol, Maestru International 6 Dan, care a propus selectia acestui sportiv si si-a asumat intreaga responsabilitate pentru evolutia lui in plan sportiv si educativ.

Precizam ca sportivul, dupa selectia din primavara anului trecut, a sustinut examene pentru a intra in clasa a IX-a a Programului de Invatamant Vocational Taekwondo WTF din cadrul Liceului Benjamin Franklin, iar ulterior a participat neintrerupt pana in prezent la activitatile Lotului National in regim centralizat. Astfel, asa cum am mai aratat, numai cei ce muncesc si staruiesc in atingerea performantelor reusesc, incheiem aceasta stire, tot cu un vechi dicton,

„AI CASTIGAT CONTINUA, AI PIERDUT CONTINUA”.