CUPA IASI LA TAEKWONDO WTF, EDITIA 2012

„Targul Iesilor” – Cupa Iasi la Taekwondo WTF

Municipiul este resedinta judetului Iasi si principalul centru urban din nord-estul României. Iasii au fost capitala Moldovei în perioada 1564 – 1859, una dintre cele doua capitale ale Principatelor Unite între 1859 si 1862 si capitala României între 1916-1918.

Prin extinderea lui, Iasul este legendara urbe a celor 7 coline Cetatuia, Galata, Copou, Bucium-Paun, ?orogari, Repedea si Breazu, cu altitudini variind între 40m în Lunca Bahluiului si 400m pe Dealul Paun si Dealul Repedea. Orasul mai este traversat de râul Nicolina si de pârâul Dorogari, la rasarit de oras, curge pârâul Ciric.

De la Federatia Romana de Taekwondo WTF citire;

Tot asa, mai departe, cum ramasa de la carturarii neamului zidire, au purces la drum si fartatii nostri infaptuind dupa o pauza de circa 5 ani, o realizare pe masura ispravelor ce i-au facut nemuritori pe inaintasii lor. De cioplit in piatra vremii este initiativa unui vrednic si respectabil membru al comunitatii noastre NEDELCU Razvan ce a dat veste de sfat celorlalti vrednici antrenori de Taekwondo WTF din cetate, iar drept dovada a intalnirii lor vorba inteleapta peste munti si vai rostogolira , in tara mare, celor de o simtire.

Veniti, veniti cu totii fratilor la Cupa IASI! Treaba ce se va dovedi in cetatea Targul Iesilor si de izbanda se va bucura in ziua de 3 ale lui Brumar, anul 2012 dupa domnul nostru Isus Hristos.

Si implinita a fost voia bunului Dumnezeu. De prin toate partile neamului cel romanesc  venira cu mic cu mare sa cinsteasca adunarea vestita. Din socoata noastra multime mare si fete luminate dadu semnal de primeneala si mandrie adunarii, intru gloria nesfarsita a obarsiei si fiintei nationale.

Sportivii si tehnicienii prezenti la competitie s-au intrecut fiecare privind competentele proprii. Daca sportivii au reusit sa transpuna in practica atribute fizice si psihice, care de care mai de seama, se datoreaza tehnicienilor ce prin atributii specifice, au participat alaturi de protagonistii luptatori la reusita acestui eveniment. Organizarea tehnico-metodica si masurile luate pentru asigurarea unor conditii bune de desfasurare ale competitiei au fost infaptuite cu respectarea standardelor nationale si a cerintelor federale. Nu au fost inregistrate accidente grave sau incalcari ale regulamentelor din partea sportivilor.

Sunt si lucruri ce nu pot scapa de ochiul eficient al celor care vegheaza la respectarea regulamentelor, Statutului si in primul rand al legii si astfel avem inregistrata o atitudine nesportiva si nepermisa in incinta unei sali de sport  din partea sustinatorilor C.S. Eagles Iasi, situatie ce a fost sanctionata imediat de oficialii federatiei. Ulterior, urmare a raportului depus de catre persoana oficiala desemnata pentru aceasta competitie, Departamentul Juridic s-a sesizat din oficiu si a solicitat conducerii federatiei sanctionarea C.S. Eagles cu  ‚ Mustrare scrisa,  pentru abaterea savarsita de catre sustinatorii clubului cu ocazia participarii la competitia Cupa Iasi.

Federatia Romana de Taekwondo WTF