TURNEUL BOLINTIN VALE

Clubul GE-DO Team a adus bradul, Geta Matei a pus suflet si a invitat mosul, iar federatia a facut restul.

Cupa GE-Do Team la Taekwondo WTF

Acest ultim concurs a incheiat „in glorie”, numarul mare al competitiilor programate in cadrul  calendarului  national intern 2012. Cupa Ge-Do Team a avut si un format simbolic find dedicata copiilor, acestia intalnind in cadrul salii de sport ce a gazduit concursul  o atmosfera foarte bine integrata in specificul sarbatorilor ce se apropiau (craciunite, mos, brad, fructe si sucuri), premile oferite castigatorilor si nu numai s-au inscris in acelasi registru. Competitia s-a bucurat de prezenta unui mare de invitati acestia find foarte placut impresionati de dimensiunea si caracterul organizatoric, oferind domnisoarei Matei Georgeta felicitarile de rigoare si promisiunea de a sprijini actiunile acesteia propuse  pentru viitor, promisiune la care achiesam si noi.

Cupa Ge-Do Team s-a desfasurat in ziua de 15 Decembrie in localitatea Bolintin Vale, competitia a avut un  program diversificat adresat tuturor categoriilor de sportivi (clasa A, B) , din care au facut parte  probele  de Kyorugi, Poomsae cat si cea mai noua de Speed KICK , proba integrata cu succes, cu ocazia concursului Cupa Prieteniei organizat cu putin timp in urma la Tg. Mures.

Sportivii participanti au fost asistati cu multa atentie de arbitri invitati ce sub comanda domnului Balan Ghe. Cristian Directorului al Colegiu Arbitrilor au reconsolidat principiul de baza al activitatii specifice de Kyorugi „siguranta sportivilor este o prioritate”.

Conform planificarii activitatiilor tehnico-tematice ale federatiei cu aceasta ocazie am reusit in premiera nationala sa organizam in paralel cu acest concurs si Turneul Republican 2vs2 Echipe. Ideea de a organiza in acest nou format concursul pe echipe, apartine in exclusivitate presedintelui federatiei Constantin APOSTOL maestru international, idee constituita deja intr-un proiect ce va fi promovat la nivel european prin atributele acestuia de Chairman of Game Committee al ETU. Conform declaratiilor sportivilor si tehnicienilor prezenti noul format pentru echipe este o reala provocare pentru sportivi si cu siguranta extrem de intersesat pentru public.

Este cazul sa felicitam si sa oferim aprecierile noastre unor suflete deosebite, inovatoare ce si-au dat concursul in calitate de conducatori de delegatie precum Pasniciuc Nicolae, Paul Matei, Dimciu Constantin, Mihaila Fanel,  Balan Cristian, Raducan Catalin, Suliman Sorin.

Inca o data daca mai era cazul colega noastra Matei Georgeta (GETA) a ridicat la fileu celorlalte cluburi o provocare „luna Decembrie si cu atat mai mult cu cat ne apropiem de sarbatori trebuie sa fim mai buni si mai darnici cu toti oameni, dar in special cu copii”. Evenimentul sportiv Cupa Ge-Do Team se constitue in continuator al competitiei „Cupa Fulgilor de Nea” dedicata copiilor, organizata  de clubul Bushido in ani precedenti. Speram ca sa apara propuneri pentru continuarea acestui „proiect al copilariei” si in alte zone din tara.

Copii, sunt bunul cel mai de pret al unei natiuni. Emotiile lor de astazi sunt trairile lor de maine !

Cu drag.

F.R.Tkd WTF