TURNEUL REPUBLICAN 2 VS 2 PENTRU ECHIPE

TURNEUL REPUBLICAN  2 vs 2  Echipe la Taekwondo WTF

Un  dinamic si spectaculos  eveniment sportiv organizat in data de 15 Decembrie, in localitatea Bolintin Vale de catre federatia de specialitate. Acest concurs a  incheiat cu succes numarul mare al competitiilor programate prin intermediul calendarului  national intern 2012.

Conform planificarii activitatiilor tehnico-tematice ale federatiei am reusit in premiera nationala sa organizam Turneul Republican 2vs2 Echipe. Ideea de a organiza in acest nou format concursul pe echipe, apartine in exclusivitate presedintelui federatiei Constantin APOSTOL maestru international, idee constituita deja intr-un proiect ce va fi promovat la nivel european prin atributele acestuia de Chairman of Game Committee al ETU. In conformitate cu  declaratiile sportivilor si tehnicienilor prezenti noul format pentru echipe este o reala provocare pentru sportivi si cu siguranta extrem de intersesat pentru public.

Determinarea sportivilor este si probabil va ramane o provocare pentru tehnicieni cat si pentru ei.

Acest nou format de desfasurare a probei de Kyorugi readuce in actualitate o serie de elemente tactice si tehnice ignorate de sportivi  in conditiile probei standard de individual. Totodata acest nou format de intrecere sportiva creste solicitarea fizica si tehnica fapt ce va  obliga sportivii  la sporirea numarului orelor de antrenament si abordarea cu mai mare seriozitate a refacerii si alimentatiei.

Apreciem ca prin noul format de abordare a intreceri de Kyorugi ( dinamism, curaj, determinare, executiile tehnice, schimbul de adversar,etc…), putem creste interesul publicului pentru Taekwondo WTF , de atragere a unor sponsori si in consecinta a trusturilor de media. Imaginile postate pe site-ul federatiei si video clip-urile vorbesc de la sine despre mesajul nostru privind campania de promovare si dezvoltare a Taekwondo WTF in Romania si intreaga lume.

Pentru a va convinge, inspirati de darzenia sportivilor fete si baieti prezenti la acest concurs, lansam  invitatia de a participa in perioada 23-24 Februarie 2013 la Competitia  2vs2 Echipe „SCUTUL LUI DROMICHETES”.

Invitatia oficiala si Regulamentul competitiei o sa fie transmis din timp tuturor membrilor federatiei. Concursul se organizeaza cu echipament DAEDO (electronic), acest  fapt  va obliga pentru buna desfasurare a activitatii sa aveti in dotarea personala (protectie cu sensor a metatarsienelor).

Va dorim sarbatori fericite !

F.R.Tkd WTF