MUSTEATA LIANA, COPILUL DE AUR AL UNEI NOI GENERATII

Dupa sirul de mari performante obtinute de Trifan Ovidiu in anii precedenti, o noua si viguroasa speranta se evidentiaza in perspectiva calificarii la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Competitia Slovenia Open, clasificata G1 (competitie ce puncteaza in rankingul WTF), aduce in prima ei zi de desfasurare o noua si binemeritata performanta pentru Taekwondo-ul romanesc.

Sportiva Liana Musteata, a luptat la categoria -49kg juniori si a resuit un palmares de 5 victorii consecutive in fata unor sportive titrate din Germania, Polonia, Croatia si Bulgaria, ocupand la final, prima pozitie a clasamentului.

In finala, sportiva noastra a invins reprezentanta Serbiei cu scorul de 20 la 13, dupa un meci in care adversara a facut eforturi deosebite pentru a incerca sa ramana in meci si sa incerce sa rastoarne rezultatul final.

Strategia federatiei privind acumularea de experienta (participarea la competitii de anvergura), eforturile tehnicienilor si talentul sportivei noastre au fost rasplatite pe deplin in aceasta zi.

Dumnezeu sa binecuvanteze fiii si fiicele neamului romanesc! Asa sa ne ajute noua tuturor, dat fiind cat si ce facem pentru acesti copii.