IMPREUNA IN CALATORIA CATRE PERFORMANTA, ROMANIA – MOLDOVA

Procesul de antrenament al sportivilor aflati in pregatire centralizata la Centrul Sportiv “Sala Polivalenta” din Bucuresti isi continua cursul conform etapelor planificate.

Astfel, incepand cu data de 22 Martie 2018, am primit vizita fratilor nostri de peste Prut, reprezentati prin lotul national de juniori condusi de domnul antrenor Vladislav Mazur. Drept consecinta, vor avea loc schimburi de experienta prin efectuarea de antrenamente si meciuri cu obiective tehnico-tactice apropiate de cerintele concursurilor la care urmeaza sa participam.

 

Centrul de pregatire al federatiei noastre intretinut si ingrijit cu sudoare, are dotari corespunzatoare ce circumscriu nevoilor individuale si colective din programul stabilit de colectivul tehnic condus de catre antrenorul coordonator Constantin Apostol.

Deasemenea, sunt asigurate conditii foarte bune de cazare si masa a caror calitate acopera pe deplin nevoile tinerilor nostri sportivi, in acord cu exigentele categoriilor de greutate, cat si necesarul de ore de odihna si repaus activ.

Prin programul de pregatire, anticipam la rezultate dintre cele mai bune. Vom reveni..