LOTUL OLIMPIC DE TINERET PENTRU CALIFICARILE LA YOUTH OLYMPIC GAMES 2018 BUENOS AIRES

Capitala Argentinei, Buenos Aires, este in acest an, gazda Jocurilor Olimpice de Tineret, aflate la cea de-a treia editie. In spiritul participarii la aceasta prestigioasa competitie ce se constituie intr-o etapa de perspectiva pentru viitorii seniori olimpici , a intrat in cursa cu sprijinul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si al federatiei noastre.

In consecinta, competitia de calificare este programata pentru perioada 6-7 Aprilie 2018, cu doar 4 zile inaintea Campionatului Mondial de Juniori, ambele competitii fiind gazduite de orasul Hammamet din Tunisia.

Pentru perioada urmatoare, ne asteapta un adevarat maraton sportiv, pregatit de catre federatia mondiala, la care delegatia Romaniei va fi reprezentata de catre urmatorii sportivi:

Nicoleta Bajan
-49Kg
CSA Steaua Bucuresti
Liana Musteata
-55Kg
CS Ilyo Bistrita
Andreea Mocanu
+63Kg
CSC Mihail Kogalniceanu
Razvan Ion
-63Kg
CS Reactiv Bucuresti
Andrei Gherghina
-73Kg
CSA Steaua Bucuresti
Luca Costea
+73Kg
CS Oltenia

iar alaturi de acestia, vor face deplasarea si domnul Antrenor Emerit, Apostol Constantin si domnul Antrenor, Muti Marius.

Sportivii au fost selectionati prin programul dedicat pentru Campionatul Mondial si au parcurs toate etapele preliminare cu succes. Biotipul si profilul tehnico-tactic al sportivilor corespunde cerintei de etapa, prefigurand perspectivele unor viitoare performante notabile.

Vom reveni cu amanunte privind pregatirea precum si alte noutati.