LOTUL NATIONAL DE TAEKWONDO PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL DE JUNIORI 2018

O generatie de actuali si viitori campioni s-au aliniat la startul pregatirii centralizate a lotului de juniori ce urmeaza sa reprezinte Romania cu ocazia Campionatului Mondial de Juniori ce se va desfasura in localitatea Hammamet din Tunisia, in perioada 7 – 13 Aprilie 2018.

Astfel, avand in vedere chiar si bunele intentii ale noii conduceri MTS si eforturile functionarilor, avem aceiasi timpi de lucru si aceeasi greoaie pornire a finantarii activitatii sportive de performanta, ce se petrece aproape ca si un deja-vu, in fiecare an. Drept urmare, ca si in ceilalti ani, startul pregatirii acestor copii prinde sportul romanesc in contratimp cu realitatile internationale si lasa fara sustinere publica prima parte a programului anual.

In consecinta si pe juniorii nostri ce au reusit inceperea pregatirii si intrarea treptata in forma sportiva de concurs, doar prin grija iubitorilor acestei discipline sportive.

Sportivii se afla in prezent la Centrul de Pregatire “Sala Polivalenta” din Bucuresti si au trecut deja de meciurile de baraj ale categoriei de greutate -63Kg, (unde au fost luati in calcul 3 sportivi) cat si de probele de foc ale baremelor fizice si s-au calificat cu succes dupa proba psihologica.

Lotul National de Juniori este format din urmatorii sportivi:

Nicoleta Bajan
-49Kg
CSA Steaua Bucuresti
Liana Musteata
-52Kg
CS Ilyo Bistrita
Andreea Mocanu
-63Kg
CSC Mihail Kogalniceanu
Tudor Condrea
-59Kg
CSA Steaua Bucuresti
Alexandru Badea
-63Kg
CSA Steaua Bucuresti
Rafaell Ursu
-68Kg
CSA Steaua Bucuresti
Andrei Gherghina
-73Kg
CSA Steaua Bucuresti
Luca Costea
+78Kg
CS Oltenia Taekwondo

acestia urmand a fi insotiti de catre domnii tehnicieni: Apostol Constantin, Clipea Sebastian, Muti Marius si domnul kinetoterapeut Dumici Alexandru.

Transmitem aprecierile noastre parintilor sportivilor, ce au inteles importanta acestui obiectiv si faptul ca fiecare dintre ei au o sansa deschisa prin participare. Multumim totodata profesorilor acestor copii minunati, ce au acordat incredere programelor federatiei si au motivat absentele lor. Aratam ca prin grija conducerii federatiei, sportivii vor beneficia de ore de pregatire scolara, la materiile de baza, in perioada de pregatire.

Pregatirea sportivilor nostri continua la foc deschis si va vom tine la curent cu evolutia acestora.

HAI ROMANIA!