BOTOSANI OPEN 2018

Botosani Open ramane o competitie ce isi regaseste locul in caledarul federatiei si se dovedeste de interes constant si a carui organizare va primi in continuare sustinerea noastra.

Competitia organizata cu suportul tehnic si logistic al federatiei onoreaza promotorul CS Real Taekwondo Botosani, structura condusa de catre domnul Pasniciuc Nicolae, a carui contributie la promovarea Taekwondo WT in arealul Moldovei devine deja de notorietate. Competitia din acest an s-a adresat cu predilectie nisei de promovare si dezvoltare, a carei importanta este vitala in vederea respectarii strategiei federatiei pe termen lung.

Sub acest deziderat grupele de varsta Copii, Juniori Mici si Cadeti au fost actorii principali ai competitiei. Atat prestatia sportiva din ce in ce mai ridicata tehnic cat si giumbuslucurile acestora, au adus o frumoasa pata de culoare evenimentului sportiv. Cu atat mai mult, in acord cu sarbatoarea Centenarului Marii Uniri, acestia insotiti de parinti, bunici si sustinatori au format adevarate lanturi de unire prin jocurile organizate ad-hoc fie pe holurile salii se sport si/sau in parcarea acesteia. Iar, noi de fiecare data cand ne reantalnim cu aceste moment profunde de comuniune, ne intarim confingerea, ca prin tot ceea ce intreprindem si se petrece prin aceasta in interesul general acestei noi generatii, face parte din destinul acestui popor de a se regasi si renaste mai prezent si puternic in spatiul sau milenar.

Am osbservat cu totii prin prestatia sportivilor, o maturitate a realizarii selectiei, ca urmare a insistentei presedintelui federatiei, Maestru International Constantin Apostol si a celorlalti responsabili pe colegii si departamente, in directia specializarii pregatirii instructorilor si antrenorilor, a normarii si procedurarii competentelor metodologice.

Apreciem o usoara crestere a cunostintelor generale tehnice apropiata de cerintele internationale si deasemenea a mai buna pregatire fizica generala a sportivilor. Speram la integrarea viitoare a acestor vlastare in programele federatiei prind specializarea si promovarea acestora in competitiile de interes privind reprezenatrea Romaniei.

Ce am faptuit cu ocazia competitiei Botosani Open, ramane o frumosa si bogata experienta sportiva si un pas mare spre inainte, in calatoria catre marea perfomanta.

Prin credinta si intelegere fata de obiectivele noastre, vom putea fi martorii marilor izbanzi ale sportivilor nostri arena sportiva internationala, in lupta continua a celor prezenti aici, pentru reprezentarea cu eficienta a Romaniei.

Glorie sportivilor romani!