PROGRAM PREGATIRE CENTRALIZATA, ROMANIA-MOLDOVA

Pregatirea comuna impreuna cu fratii nostri moldoveni ce locuiesc dincolo de Prut, a denit o traditie ce aduce benefici considerabile, tuturor tehnicienilor si sportivilor participanti.

Eforturile presedintelui federatiei Constantin Apostol in directia consolidarii expertizei sportivilor prin schimb de experienta, este rasplatit pe deplin prin performantele sportivilor nostri cat si a celor moldoveni.

Constatam cu emotia bucuriei ca, prietenia dintre sportivi ce se releva constant, prin frumoasele momentele aparute cu ocazia petrecerii timpului liber, probeaza incontinuare existenta unei relatii superioare, intre cei de acelasi neam .

Astfel, in cele 8 zile petrecute impreuna in perioada 21-28 Septembrie 2019, in cadrul Centrului National Kogaion de TAEKWONDO WT ( Sala Polivalenta Bucuresti), sportivi sau pregatit intens pentru consolidarea unor noi tectici defensive si contraatac, impotriva unor tehnici specializate aparute ca urmare, a evolutiei pozitive a regulamentului de competitie.

Planificarea pregatirii pentru acesta perioada a avut totodata in vedere, verificarea sportivilor cadeti si U21, acestia urmand sa participe pana la sfarsitul anului, la importante competitii internationale. Cu concursul fratelui nostru MAZUR Vladislav antrenor al lotului olimpic din Moldova si al tehnicienilor antrenori ai federatiei sau facut anumite ajustari in structura si programul loturilor nationale.

Activitatea bilaterala, a fost sustinuta exclusiv din venituri proprii ale federatiei, cu sprijinul iubitorilor acestui sport, alaturi de presedintele federatiei. Intreaga actiune tematica, si-a atins obiectivele propuse, aspect valorificat pozitiv si pe deplin de catre sportivi.

In asteptarea unor momente de si mai inalta expresie a relatiei celor de acelasi neam, ramanem angajati in realizarea unor noi performante sportive. Credem in puterea exemplului si drept urmare, in reinstalarea unei concordii nationale prin implicarea tuturor factorilor responsabili, pentru crearea acelui cadrul politic si administrativ cu obiectivul eliminarii barierelor nedrept ridicate intre romani, indiferent de unde se afla ei, in lume.