Cupa Dinamo 2021

Eveniment sportiv organizat sub egida F.R.Tkd WT, in colaborare cu C.S. Dinamo, la data de 29.05.2021, in incinta Sala de Jocuri Sportive a clubului.

Asa cum a fost planificat acest concurs s-a desfasurat intr-un nou si exclusiv format, dedicat categoriilor de greutate olimpice, ale celor doua clase de varsta juniori si seniori.

Clasamentul GENERAL pe echipe (juniori+seniori):

Locul 1 – C.S.A. STEAUA
Locul 2 – C.S. KWAN Cluj N.
Locul 3 – C.S. SOMESUL Apahida

Clasament grupa de varsta Juniori:

Locul 1 – C.S.A. STEAUA
Locul 2 – C.S. KWAN Cluj N.
Locul 3 – C.S. GLORIA Bistrita

Clasament grupa de varsta Seniori:

Locul 1 – C.S.A. STEAUA
Locul 2 – C.S. KWAN Cluj N.
Locul 3 – C.S. REACTIV

Efortul conducerii federatiei privind inscrierea timpurie, in fiecare etapa intermediara, debutului in noul ciclu olimpic 2022-2024, este major si se bazeaza pe o expertiza valoroasa. De aceea, aratam ca prin aceasta actiune, am deschis oficial procedura de selectie a viitorul lot de seniori, calendarul urmatoarelor etape din cadrul acestei procedurii, urmand a fi anuntat in timp util.

Managementul tehnic si administrativ a fost asigurat prin implicarea personalului federatiei, acestia dovedind ca si in conditii de totala novatie, am putut sa ne apropiem de cerintele standardului international, oferind sportivilor un orizont pracmatic si adecvat nevoilor specifice competitiei de inalt nivel. Multumim pentru cooperare si sustinere in organizarea si desfasurarea acestei competitii domnului POPA Ionut, presedintele C.S.Dinamo si echipei din aparatul administrativ al clubului, ce a fost desemnata pentru acesta actiune.

Trebuie mentionat, efortul si abilitatea sportivilor ce au reusit sa inteleaga din mers cerintele acestui format de competitie si au dovedit rand pe rand priceperii si competente tactice adecvate etapei, fapt ce a dat vigoare intrecerii si a starnit interes tuturor participantilor si implicit a celor ce au urmarit transmisia in direct pe canalul de youtube al federatiei:

Cupa Dinamo 2021 – Taekwondo WT – Suprafata 1
Cupa Dinamo 2021 – Taekwondo WT – Suprafata 2

Sportivi cantar random (29.05.2021, ora 08.00, Sala Polivalenta Dinamo):

 1. Marcu Roxana – Lifestyle
 2. Matusa Alexandru – Lifestyle
 3. Marin Eduard – Marina
 4. Oneata Andreea – Gedoteam
 5. Gliga Robert – Reactiv
 6. Busuioc Ingrid – Reactiv
 7. Serbanica Edurad – Dinamo
 8. Riti Ana – Gloria
 9. Dogari Nicolae – Kwon
 10. Gheorghita Gheorghe – Stiinta
 11. Coman Bianca – Steaua
 12. Guita Livia – Dunarea
 13. Buduroi Ramona – Dunarea