CUPA LIFESTYLE 2021

O activitate ce revine în calendarul competițional intern.

Astfel, astazi 15.05.2021, in sala de sport a Școli Gimnaziale Ferdinand I, București, au fost prezenți un număr de 120 de sportivi copii, juniori mici și cadeți reprezentând 12 cluburi, din 7 județe, ce au participat la proba olimpică de Kyorugi.

Această competiție a fost realizată într-o tradițională colaborare dintre F.R.Tkd WT și clubul sportiv Lifestyle, ce este reprezentat de trio al frațiilor Janina, Eugen și Grama, cu toți foști sportivi de mare performanță.

Cei trei foști sportivi ai CS Bushido, astăzi reputati tehnicieni ce au fondat CS Lifestyle, alături de antrenorul lor președinte al federație, și-au dorit ca acest concurs să fie un bun moment pentru a reedita un model de abordare implementat de foarte mulți ani prin programele CS Bushido Tkd, clubul model ce stă la baza organizării și funcționării federației noastre și al căruia format propune ca în periplul inițiatic SPORTUL SĂ FIE DESPRE DEPRINDERI MOTRICE, PRICEPERI TEHNICE, PRIETENIE, JOC, SĂNĂTATE și BUNĂ DISPOZIȚIE.

Cei trei “mușchetari” ai Taekwondo-ului și maestrul lor Constantin Apostol, au urmărit și reușit atingerea obiectivului de a creea bucuria participării la întrecere, respectul față de adversar/partener de antrenament/ceilalți participanți, implicit prin aceastea și înțelegerea și aprofundarea regulamentului de concurs.

Mai tinerii participanți au arătat că sunt corespunzător pregătiți și cunosc parțial regulamentul, fapt ce ia ajutat să colaboreze cu arbitri stagiari și ei debutanți în cadrul celui de al doilea modul practic planificat pentru a doua sesiune a Cursului Național de Formare pentru Arbitrii 2021.

Apreciem înalta implicarea a celor trei tehnicieni, a colaboratorilor și a partenerilor tradiționali ai CS Lifestyle și le transmitem alese gânduri și mulțumiri prin intermediul acestui articol.

Competiția a fost un real succes, iar asigurarea transmisei integrale a meciurilor desfăsurate la ambele suprafețe, în direct pe canalul de youtube al federației, a fost apreciată de părinți, rudele și prieteni sportivilor.

Imbrățișările, schimbul de impresii pozitive, fotografiile de la sfârșitul acestei reușite acțiuni, sunt expresie somatizări gândurilor tehnicienilor și sportivilor, ce au făcut ca puținele puseuri de orgoliu și încrâncenare să pălească în fața competențelor și bunei dispoziții colective.

Acest concurs a fost programat și organizat în sala de sport a unei școli, cu intenția de a readuce aminte tuturor, că leganul educației este școala și copiii trebuie să revină cu toți cât mai rapid în băncile acesteia.

Copiii sunt cea mai valoroasă resursă a unei națiuni, iar prin noi înșine, să facem totul ca acesta să fie viguroasă, educată și protejată.

Cu prietenie,
F.R.Tkd WT


CANTAR RANDOM

Sambata 15 Mai 2021, ora 08.00, Școala Gimnaziala “Ferdinand I” nr. 64, B-dul Garii Obor nr. 16, sector 2, Bucuresti.

Sportivi random:

Clasa A
1.Stoica Daria-cd 51 – Hansu
2.Suruparu Mihai-cd 37 – LifeStile

3. Ionescu Paul-cd41 – Marina
4. Stan Diana-cd-55 – Reactiv
5. Tenghel Vlad-cd -37 – Gloria
6. Motoceanu Zara-cd-55 – Kwon
7. Vulcan Bianca-cd-55 – CSA Steaua


Clasa B:
1. Serban Ioana-cp-25 – Gedo
2. Costache Vanya-jm 40 – Gedo
3. Dobre Sebastian-cd-57 – Gedo
4. Negutu Alessia-jm-30 – Gedo
5. Ancuta Alesia-cd-37 – Hansu
6. Stoian Victor-cd-37 – Hansu
7. Bucur Eric-cp-25 – LifeStyle
8. Clim Luca-cp-35 – LifeStyle
9. Ionita Matei-jm-35 – LifeStyle
10. Musat sofia-cp-30 – Marina
11. Voicu Robert-cp-35 – Marian
12. Nita Sara-cd-51 – Reactiv
13. Stan Daiana-cd-55 – Reactiv
14. Halasu Amir-cd-57 – Gloria
15. Balan Ioana-jm-35 – Shim jang
16. Rusu Ana-cd-59 – Shim jang
17. Sarbu Andrei-cd-33 – Shim jang
18. Rosu Eduard-cd-57 – Shim jang
19. Croitoru Șerban-jm-40 – Shim jang