EUROPEAN TAEKWONDO UNION – General Assemblay for Election 2021

Conform programului internațional în perioada 12-13.09.2021, a fost organizată Adunarea Generală de alegeri a organizației noastre continentale EUROPEAN TAEKWONDO UNION. Gazda acestui eveniment administrativ a fost Turcia prin federatia națională de specialitate Taekwondo WT, condusă de către domnul Metin Sahin.

Prezența unui număr mare de reprezentanți ai țărilor membre ETU a făcut din acestă activitate o acțiune legitimă și fundamental transparentă, dând legitimitate celor aleși pentru a coordona activitatea acestei organizații continentale pentru următori 4 ani.

Reprezentantul țării noastre pentru a participa la Adunarea generale ETU, este secretarul general adjunct al federației Zaharescu Robert. Pregătirea profesională de jurist a acestuia a fost un beneficiu fiind solicitat pentru supravegherea procesului de desfășurare a alegerilor.

De asemenea, urmare a modului în care s-a implicat și a rezultatelor pozitive obținute în cadrul celor 3 mandate consecutive în care a ocupat mai multe funcții, respectiv de secretar general, director executiv al unor importante comitete, președintele federației noastre Constantin Apostol a candidat pentru un nou mandat și a fost reales cu unanimitate de voturi în calitate de membru al Consiliului de conducere al ETU. Prin programul său își propune să continue alături de președintele Sakis Pragalos, valoroasele proiecte ce au condus la rezultate notabile și plasează ETU ca leader pe plan mondial în domeniu.

Astfel, o serie de noi aspecte tehnice și administrative au obținut susținerea membrilor Adunării generale, ceea ce va duce la o serie de schimbări cu așteptari pozitive privind desfășurarea programelor ETU. Acestea și alte aspecte discutate și aprobate vor fi comunicate structurilor sportive membre în timp util, ca urmare a raportului celor prezenți la acesta adunare generală.

Prin reușita sa, președintele nostru CONSTANTIN APOSTOL, maestru internațional 7 Dan, contribuie la creșterea imaginii țării noastre și de asemenea la păstrarea poziției avantajoase în domeniu.

Totodată, federația noastră salută realegerea președintelui SAKIS PRAGALOS în funcția de președinte al ETU, respectiv a celorlalți noi membrii.

F.R.Tkd WT