FORUMUL 2021 al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

În data de 21.10.2021, a fost organizat în incinta Complex Olimpic Izvorani, de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român, acțiunea de bilanț tehnic și prin aceasta descărcarea colectivelor tehnice ce au avut obiective pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020 (2021).

Astfel, în baza unei analize cadru asupra contextualizări întregului ciclu olimpic, 2018-2020 (2021), încheiat cu cea mai bună performanță sportivă a F.R.Tkd WT, din cadrul programelor de calificare, s-a realizat documentația de specialitate.

Astfel, președintele federației Constantin Apostol, a răspuns prezent la acestă convocare și a făcut o prezentare generală acestei misiuni a federației, ce a cuprins implicit raportul asupra competiției de calificare.

Au fost folosite date certe și măsurabile extrase din documentația tehnică federală.

Forumul prin prezența și alocuțiunile reprezentanților federațiilor membre ale COSR, a creat un climat de solidaritate și expresiei a unei mobilizării în jurul președintelui Covaliu Mihai și a conduceri COSR, rezultat al aprecierii modului în care aceștia au militat și acționat privind misiunea COSR.

A fost apreciată prin alocuțiuni și rapoarte acțiunile concrete premergătoare, din timpul procesului de pregătire și calificare, în perioada desfășurării Jocurilor Olimpice și ulterior, pentru premierea sportivilor și tehnicienilor ce au obținut performanțe.

Menționam suportul COSR oferit F.R.Tkd WT premergător competiției de calificare si apreciem modul de comunicare institutional.

Federația noastră în acest cadru de bilanț, sa angajat prin competența și energia președintelui Constantin Apostol, a devotamentului membrilor conducerii și tehnicienilor antrenori și instructori față de dezideratul olimpic, în păstrarea interesului constant pentru eficientizarea procesului de selecție și pregătire al celor mai buni sportivi, cât și o preocupare continuă pentru specializarea tehnicienilor.

Salutăm pe toți cei ce au luptat pentru obiectivul calificării, felicităm pe cei calificați și onoram pe cei medaliați la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 (2021).

HAI TEAM ROMANIA!

F.R.Tkd WT