CROAȚIA Open

După participarea cu succes la prima competiție de Kyorugi, a venit rândul participării la competiția de Poomsae.

Astfel, în perioada 26-27 FEBRUARIE 2022, o delegație formată din 7 sportivi și 2 tehnicieni au participat la concursul internațional Croația Open eveniment sportiv de mare anvergură clasificat G2.

Sportivi noștri au reușit să cucerească medalii și importante performanțe în proximitatea podiumului.

Haragis Sofia a câștigat locul III la individual cadeți feminin

Echipa cadeți feminin Haragis Sofia / Petrean Teodora / Alistar Delia au câștigat locul I

Fricatel Augustin a câștigat locul 3 la proba de Freestyle Youth (over 17 years old).

Sportiva Petrean Teodora a obținut locul 5 la individual cadeți feminin din 19 concurenți, Haragis Andrei locul 5 la individual juniori masculin din 20 concurenți, Andriescu Cosmina locul 12 și Plăcintă Bianca locul 18 din 25 de sportive la individual juniori feminin.

Apreciem prestația tinerilor noștri sportivi și de asemenea implicarea și profesionalismul antrenorilor Tibichi Daniel ( coordonatorul Departamentului de Poomsae) și a coordonatorului lotului național pentru această probă Coldea Florin, ce împreună cu președintele federației Constantin Apostol, au organizat această deplasare fiind setați pe obiective tangibile planificate.

Cei doi antrenori și sportivii lotului sau pregătit constant înțelegând elementele tehnice de noutate și cerințele de arbitraj pentru acestă probă tehnică.

Rezultatele obținute rezidă din execuția precisă a exercițiilor impuse de nivelul concursului (lupta cu unul sau mai mulți adversari imaginari), cerințele tematice fiind realizate cu o înaltă expresivitate ce se datorează unor repetate și îndelungate antrenamente.

Apreciem că sportivi și tehnicienii noștri au dat dovadă de mult altruism și dârzenie alături de o sclipitoare inteligență, reușind să somatizeze într-un mod exemplar schema tactică a exercițiile impuse prin programul acestui prestigios concurs.

Munca acestui colectiv și a celor cărora se vor alătura prin etapa viitoare de selecție continuă și sigur veți mai auzi de izbândele lor.

Cu prietenie,

F.R.Tkd WT