PRO FIGHTER OPEN 2022

Competiția a fost organizată în perioada 18 – 19 FEBRUARIE 2022 și a fost găzduită de către istorica cetate  Chișinău – Moldova.

La acestă competiție, federația noastră a fost reprezentată de către sportivi legitimați ai  Clubului Sportiv Shim Jang Iași, conduși de către antrenorii Tănase Nicu și Roman Marius.

Deplasarea este una istorică dat fiind că această deplasarea a fost asigurată cu primul mijloc auto transmis în folosință gratuită prin Programul de Dezvoltare și Promovare al federației noastre, microbuz de 9 locuri marca Ford. Deplasarea și celelalte cheltuieli sunt asigurate prin suportul federației noastre.

Această activitate este de asemenea un alt debut pentru anul 2022 privind Proiectul de strângere a relațiilor cu cluburile și federațiile omoloage din țările limitrofe României.

Sportivii noștri s-au prezentat promițător rezultatele lor fiind lăudabile, numărul mare de medalii dintre cele mai strălucitoare sunt dovada că interesul pentru sport și mai ales de mare performanță rămâne constant  atunci când este promovat adecvat și constant.

Apreciem implicarea celor doi tehnicieni ce au dat o permanentă dovadă de interes în promovarea valorilor disciplinei noastre sportive olimpice Taekwondo WT și diseminarea acestora în rândurile tinerilor din cetatea Domnitorului Ștefan Cel Mare și Sfânt.

Le transmitem felicitări câștigătorilor și noi speranțe învinșilor!

Cu prietenie,

F.R.Tkd WT