AUSTRIAN OPEN 2022

Corespunzător planului de pregătire al sportivilor și continuarea planului de selecție a sportivilor Cadeți și Juniori, o delegație formată din 4 sportive și un antrenor au participat la competiția de clasa G2 Austrian Open.

Concursul s-a desfășurat în localitatea Innsbruck – Austria, în perioada 28 – 29 May 2022, delegația noastră fiind formată din Coman Bianca, Busuioc Ingrid Gabriela, Gheorghe Șovărescu Alexandra, și Eremia Monica Jasmine, toate cele 4 sportive fiind în an de debut internațional la grupă de vârstă Juniori cu un asemenea obiect precum participarea la Campionatul Mondial din perioada 02-07 August 2022.

Singura sportivă cu obiectiv de performanță realizat cu această ocazie a fost sportiva Busuioc Ingrid Gabriela Juniori feminin -44 kg care a și reușit obținerea medaliei de bronz (prim loc 3), fiind învinsă cu greu de câștigătoarea categoriei.
Cu obiectiv parțial a participat Coman Bianca – Juniori feminin -52 kg, Gheorghe Șovărescu Alexandra – Jjuniori feminin-55 kg,

Eremia Monica Jasmine – Juniori feminin -59 kg., sportive ce nu au avut planificat un obiectiv de medalie având setat obiectivul utilizării unui nou plan de abordare tactică, acest concurs fiind doar o pârghie în procesul de adaptare la această grupă de vârstă sub condiția modificărilor de regulament al competiției, aspect ce va schimba radical cerințele tehnico-tactice, aspect constatat cu ocazia altor competiții organizate recent.

Prin această formulă de lucru sperăm ca sportivii să se bucure de șanse crescute și mai ales de un număr de victorii care să-i apropie de podiumul acestui important eveniment mondial.

După acestă competiție fetele se vor odihni câteva zile după care se vor alătura celorlalți componenți ai echipei în cadrul programului centralizat de pregătire și verificare.

Vom reveni cu date noi.

Cu prietenie,

F.R Tkd WT