CUPA LIFESTYLE 2022

In perioada 03 – 04 Iunie 2022 s-a desfășurat în comuna Dobroești competiția Cupa Lifestyle.

Au participat un numar de 12 cluburi, însoțiți de cca 200 de sportivi.

Participarea a fost preponderent reprezentată de sportivii componenți ai grupelor de vârstă Copii, Juniori Mici și Cadeți. Aceștia au reușit să dea culoare evenimentului, iar ca urmare prin atitudinea lor combativă să crească nivelul de specializare, aspect urmărit prin organizarea acestui eveniment sportiv.

Pentru o parte din sportivi, cu acestă ocazie competiția se înscrie în procedura de monitorizare și evaluare în vederea selecției pentru lotul național de cadeți.

Dacă unii sportivi au rămas în atenția Comisiei Tehnice confirmând selecția în această etapă, alții au fost eliminați, fiind păstrați în atenția lotului B.

Federația prin prezența directorul Comisiei Naționale pentru Promovare Dezvoltare Acțiuni Sociale și Voluntariat în persoana doamnei Matei Georgeta la această competiție a contribuit prin implicarea sa în calitate de arbitru la bunul mers al competiției, insă a și făcut masurători și calibrări în vederea îmbunătățirii caracterului general al acțiunilor, activităților curente si competițiilor viitoare, fiind monitorizate aspecte generale, dar mai ales a celor particulare specifice precum managementul de concurs Ranking.

Preocuparea noastră de a veni în întâmpinarea sportivilor cu un mecanism simplu și accesibil privind legitimarea și înscrierea sportivilor în concurs pentru viitor, dar mai ales transparența și eficiența unor procese si proceduri rămâne cea mai mare preocupare din următoarea perioadă a anului 2022.

Apreciem implicarea doamnei Janina Roberts alături de personalul federației pentru organizarea și desfășurarea acestei competiții cuprinse în calendarul oficial intern al federației.

Urăm tuturor sportivilor participanți să încheie anul școlar cu succes și locuri cât mai bune pe podiumul școlii!

F.R.Tkd WT