CARAVANA TAEKWONDO WT – O NOUĂ OPRIRE Orașul Abrud

Astăzi 05 Iunie 2022, așa cum am planificat prin Programul de Dezvoltare și Promovare, ne-am oprit în orașul Abrud din inima munților.

Aici, în compania autorităților publice și a cetățenilor veniți cu mic și mare am organizat o binevenită activitate de prezentare a disciplinei noastre sportive olimpice Taekwondo WT.

Au avut loc demonstrații din cadrul probei de Poomsae și Kyorugi, de asemenea exerciții și tehnici din cadrul părții introductive Kybon-Jase.

Sportivii celor 4 cluburi prezente C.S. Unirea Alba Iulia, C.S. Revolution Academy, C.S. Reactiv Ciorogârla și C.S.A. Steaua au făcut din acest moment prin buna prestație un adevărat festival declanșând cu multe alte reprezentații din cadrul evenimentului BIOS 2022, implicit de la discipline concurente.

Coeficienții tehnici puși în valoare prin prezența unor componenți ai loturilor naționale și dorința sportivilor mai tineri au dat culoare evenimentului, iar cu atât mai mult mijloacelor tehnologice moderne de concurs pentru proba de Kyorugi și Speedkick.

Acești protagoniști sunt sportivii: Băjan Mihaela, Coman Bianca, Buruiană Andreea, Snacov Laurențiu, Miu Alexandru, Stan Nicoleta, Dincă Dragoș, Stancu Elena, Iancu Edi, Boloage Alexandru.

Prin invitația publicului la momentele demonstrative s-au creat momentele memorabile de bucurie ce definesc plăcerea de a juca și concura, atitudine ce a fost apreciată mult de autorități. Drept recunoștință aceștia au promis o implicare substanțială pentru viitor în ceea ce privește clubul sportiv ce va funcționa în localitate.

Călătoria noastră continuă, așa că ne vom revedea în curând din altă zonă a țării cu noi momente inedite privind promovarea Taekwondo WT și a cluburilor sportive membre ale federației.
Cu mulțumiri tuturor iubitorilor și susținătorilor disciplinei nostre sportive.

Până atunci toate cele bune!

F.R.Tkd WT