Programul Paralimpic Taekwondo WT – GRAND PRIX PARIS 2022

Preocuparea fata de sportivii ce se inscriu in cerintele Programului Paralimpic de Taekwondo WT, continua.

Astfel, urmare a invitatiei transmise de catre forul mondial pentru sportiva Nacu Stefania, conducerea federatiei a raspuns pozitiv. Prestatia sportivei noastre, una dintre primele 3 cele mai tinere sportive ale programului international de seniori, a fost pozitiva si anticipam ca aceasta va evolua corespunzator fiecarei etape viitoare. Concursul s-a desfasurat in perioda 03-06 Septembrie in Paris, ocazie in care sau facut importante calibrari organizatorice privind urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice PARIS 24.

O preocupare majora a conducerii federatiei ce vine in deplin acord cu proiectele si angajamentele Romaniei in plan sportiv, este aceea de a identifica si promova cadre tehnice tinere cu vocatie in aceasta arie, fapt  ce implica o serie de competente si cunostinte specializate. In consecinta, la propunerea Comisiei Tehnice, a fost aprobata de catre Comitetul Executiv al federatiei, cresterea  numarului de persoane acreditate la aceasta actiune internationala de mare anvergura. In acest scop, alaturi de antrenor coordonator Glevesan Andreea a participat si antrenor Pal Erika, impreuna formand o echipa tanara si valoroasa privind consolidarea programului paralimpic national.

Echipa a fost in permanent contact cu presedintele federatiei Constantin Apostol in calitate de initiator al programului paralimpic in aria Taekwondo WT si antrenor al sportivei Nacu Stefania, reusind  in deplina cooperare sa fie stabilita strategia participarii in acord cu cerintele acestui program specific.

Cele doua cadre tehnice si sportiva au acumulat cunostinte noi si au atins cu acesta ocazie noi desiderate propuse in cadrul acestei importante etape. Pentru participarea la acesta actiune fara finantare publica au fost facute eforturi substantiale financiare si administrative privind participarea.

Aceasta invitatie oficiala  la competitia de Grand Prix este o bine meritata apreciere a muncii noastre de echipa.   

HAI ROMANIA!!!

Cu multumiri pentru sustinere,

F.R.Tkd WT