Cupa Csiki Titanok 2022

Miercurea Ciuc, 16 octombrie 2022

Salutăm comunitatea sportivă și părinții ce ne-au primit călduros și de asemenea autoritățile locale interesate de practicarea sportului ca mijloc esențial pentru sănătate și starea de bine a copiilor, prezența domnului președinte al Consiliului Județean fiind o dovadă vie in acest sens.
Prezența in calendarul sportiv oficial al federației a competiției se datorează implicării și dăruirii pentru sport a familiei Dombi Gyula si Beata alături de cei doi baieți sportivi redutabili, și a celorlalți sportivi legitimați ai federației ce sunt din ce in ce mai prezenți pe podiumul competițiilor.
Cu multă rezonanță in construcția unui climat sportiv ce concurează cu marile orașe ale țării, C.S. Csiki Titanok iși croiește un drum pozitiv servind cu interes comunitatea sportivă create, adăugând o noua piatră la temelia sa organizând alături de federație Cupa CSIKI TITANOK 2022 și CUPA ROMÂNIEI PENTRU PROBA APLICATIVĂ 2022.

În perioda 15-16.10.2022 Sala Sporturilor „Eross Zsolt” din Miercurea Ciuc a fost primitoare și incăpătoare reușind să ne ofere condiții foarte bune pentru organizare și desfășurare a celor două competiții. In cadrul probei de Kyorugi sportivii prezenți s-au intrecut cu mult entuzism și Fair Play, dovedind că școala de taekwondo națională se dezvoltă aducând in atenția tehnicienilor noi sportivi cu un biotip bun și priceperi sportive ridicate.
Clasamentul general a fost unul impărțit cu greu intre cluburile prezente ceea ce aduce aprecieri pentru sportivii și tehnicienii lor. Competiția și-a atins obiectivele stabilite prin planul federației, oferind deplina satisfacție participanților și spectatorilor.
Cu aleasă prețuire,
F.R.Tkd WT